UPT samar2 lepas 1 jam

Hi mommies, semalam sy test upt. Mula2 takde doule line pon dlm seminit dua. Lps jam nampak samar2 sangat. Pastu harini petang sy tgk balik upt tu, samar2 tu nampak. Valid ke upt samar2 lepas seharian ? Bantu sy. Saya tak betol2 tak ready. Sy dah pakai protection dah. Condom + pil noriday. N bersama pon lepas pada waktu subur. Sy buntu 😭 ank baru 5 bulan ni czer pula tu. #firstmom #bantujawab #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

invalid awak .. upt punya result yg sahih 5-10minit je .. klau dlm masa 10minit tu mmg 1line, mksdnya mmg xpregnant .. lepas sehari lagi la x valid .. awak boleh test lagi esok lusa, tggu sehingga paling lewat 10minit .. kalau mmg 1line, mmg xpregnant pun

X valid la sis. Upt baca 5 minit ke bawah ja