Perut mengeras 29Weeks

Hi mommies, selalu baby saya aktif stretch sini sana, 2harini nak lengkapkn 10 gerakan tu mcm lambat sikit. And perut macam mengeras, normal ke? Tapi 3hari lepas saya baru buat detail scan. Doc ckp semua okay je Alhamdulillah. Lps tu jdi mcm ni pula

1 Trả lời

ada msa dy lambat ada msa dy cpt btl lengkap...mcm ada stu hri tu baby nak tdor je kna kacau² lama sikit bru nak gerak tu pun setakat d sengol nya sja tu perut prlahan tpi terasa la lps tu dy smbung tdur blik krja cya dlm sehari tu asyik bangunkn dy je lr smpai cukup gerakan smpai naik stress nak kena bangunkn sbp pikir da lain² kira klo cm tu jga esok nya nak g jumpa doktr tpi blm smpai esok dy da gerak² sndiri smpai xdpt tdur lagi ...