Cramp perut belah kiri

Hi mommies saya sudah masuk 7 week. Normal ke kalau bawah perut kiri selalu rasa cramp? Risau pula 🥲🥲 #firstmom

4 Các câu trả lời

kena cek kt doktor awak. sebab kandungan awal juga ni kan. in shaAllah lepas dh jumpa doktor & dgr penjelasan doktor. kita akan lega & tidak overthinking

cramp perut tu normal, kata Dr. yg saya pergi check, kalau perut cramp teramat sakit, pergi check cepat² risau kandungan luar rahim.

kalau cramp sampai tak tahan , better pergi check. risau jgk

Ada org ckp normal…tp tgk tahap cramp jgk lah