Perut mengeras lepas makan

Hi mommies, saya sekarang mengandung 16weeks.. normal ke kalau lepas makan, perut kenyang perut akan rasa mengeras ? Rasa mcm penuh dan keras 🥴 maaf ye saya first mommy#ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

normal. sbb baby membesar n makin himpit organ2 yg lain. sbb tu kena mkn suku2 separuh biar x rasa pedih hulu hati or perut x rasa penuh sgt

sama mcm sy sis. sy 19w tp bila lps mkn perut jd mengeras, dpt mkn nasi sikit je.

Sama sis😅