Strechmark

hi mommies , saya rasa insecure time pregnant ni . bahagian bawah perut and dekat breast ketara sangat strechmark even tiap hari sapu bio oil sejak awal kehamilan 🫠 mommies ada yang sama ke ?

3 Các câu trả lời

Sy pun sapu lotion dri awal pregnancy. masuk 8months je terus nampak stretch marks dkt area perut bawah pusat. belah atas tkde, area breast pun tkde.. Sy pun jdi insecure depan husb, even husb tkde heran pon🤣 bertabah la mummy, nnt after bersalin kte rawat la balik badan kite niii

dekat perut ada strechmark tp x ketara sgt.. dekat breast takde plk.. sy letak palmer strechmark je tp kalau igt🤭

sama la kita..