Minum Detox Tea

Hi mommies. Saya pregnant 8 weeks. Boleh ke minum detox tea? Yg Natural Clenx Tea tu. Is it safe untuk minum diawal kehamilan? Cos nak cleanse usus juga, lately ni macam susah nak buang air besar.

2 Các câu trả lời

Better elakkan. Awal pregnancy mmg akan mommies yg sembelit atau susah nak buang air besar. Jgn paksa sampai minum detox. Kalau detox, awak akan cirit & meneran. Tak elok utk baby.

hi klu boleh elakkn.. sbb tea mmg x elok… klu nk elakkn sembelit, mkn buah naga merah tuuu, senang buanggg…