Normal ke takda alahan

Hi mommies , saya nak tanya normal ke takda alahan ? Sekarang saya dah preggy 6weeks5days . Cuma nak tahu sebab saya first time 🥺.#firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Normal dear baru 6weeks. Tunggu masuk 7-8weeks akan start alahan tu. Sbb time tu la janin membesar dalam rahim. Tp depends jugak. Ada yang tak alahan lansung sampai beranak. Anak2 i 3 org semua alahan sampai 2nd trimester. Yg ke4 ni i alahan sampai beranak. Apa pun, enjoy your pregnancy ya dear 😘 take care

1y trước

Okayy thankyouuu sis🫶🏻 .

saya masuk 7w. masih lom ada alahan.. alahan tu bkn dri muntah2 atau loya je sis. byk sebenarnya. saya pon sllu over thinking mcm sis😅 inshaa Allah kandungan okay. yg penting kandungan ada progress. inshaa Allah okay. takde masalah.. fikir baik2 ye