estimate due date

hi mommies, saya nak tanya due date ni sebenarnya ikut tarikh last period atau macam mana ya? kenapa dekat buku pink due date saya 11/10. tapi bila saya letak tarikh last period dkt app's pregnancy tu jadi 8/10. last period saya 2/1. so mana satu yang betul ye ? 😅 saya keliru.

4 Các câu trả lời

Dia kira last period hari pertama. Mungkin sis letak kat app tu tarikh terakhir sis period. Sepatutnya kena kira hari pertama period sis. Lastday period 2/1, kt kk atau mana pun pengiraan tetap hari pertama sis period

ikut buku pink or yg ditetapkan doktor dgn nurse sbb rasanya KKIA memg kiraan dorg akan beza dlm 2 hari mcm tu.

ikut buku pink. sbb kiraan dktr dgn app ada beza. boleh direct tanya misi

hari pertama haid yg paling last puan haid sblm cek upt