Boleh tak minum teh o ?

Hello mommies ♡ saya nak tanya. Boleh tak minum teh o panas/ais ?. Sebab saya masih first trimester dan tekak boleh telan air tu ja time mual. Tpi ad orng ckap mnum bnyak² bahaya utk kndungan. Dh cuba utk mnum air masak je. Tpi tekak tk bleh nak telan sngat. Kena gak mnum air teh o. #seriusnanya #ingintahu 🥲

2 Các câu trả lời

Kalau boleh jgn la sis. Sbb boleh buat Hb low , nurse kan ada info . Teh , nescafe , kopi kena elak kan

caffein intake ni kena awal. lagi lagi kalau baru first trimester