Makan gula2 Fisherman utk hilangkan mual

Hi mommies, saya nak tanya ada tak yg makan fisherman utk hilangkan mual? Sbb saya makan tu je mcm akan ok mual2 tu.. saya pernah tanya doktor swasta.. katanya ok sbb xda active ingredients mcm difflam tuu..

5 Các câu trả lời

Mana yang okay bedal je la sis.. asalkan mual muntah tu tak muncul. Stress hari2 bgun tido je dah fikir nak muntah . Macam saya minum air bliss sebab boleh hilangkan rasa loya saya. Semoga alahan loya and muntah awak cepat hilang sis..

most klinik sy krje mmg dr xkn bg ubt batuk, lozenges, pain killer, steroid sume x bg, yg dye bg pcm, loratidine ngn maxalon je...lain dr xkn bg especially early pregnancy...

Dr tak bagi saya makan fisherman, Strepsils, dilfllam, himalaya & seangkatan dengannya. tapi ada jugak saya search ada Dr bagi makan. pelik jugak. pendapat dr lain2

11mo trước

Doctor beri atau tak beri based on result check up mommy or janin. Saya high risk pregnancy memacam tak boleh. Kawan tak high risk boleh pula. Doktor yg sama 😢

Doc suggest kt sy makan vitamin c yg bdk2 tu .. yg ad perisa utk hilangkan loya.

saya xmakan