Due date 15.3.24

Hi mommies to be! Saya nak tanya, ada tak kat sini yg due date lebih kurang tarikh saya jugak? Apa persiapan mommies dah buat? Btw saya first time pregnant & disahkan GDM masa 2nd time minum air gula. Result beza 0.1 camtu je🤧 jom share pengalaman mommy/or persiapan nak dekat due date ni. #firstmom #ingintahu #babymarch2024

28 Các câu trả lời

saya dah 34 week dah .. due date 4/ 3 saya dah siap semua beg hospital ... alhamdullilah tinggal bawak jer .. saya siap kan beg hospital waktu 30 week lagi stamby awal nanty tak kalut nak cari barang

wah due sama la..tpi sy myb awl sbb sy req electif czer..brg sume dah lengkap n dah pek masuk dlm kete..alhamdulillah xde gdm or hb low..semoga kite semua dipermudahkan segala urusan

czer 16.3.24. barang baby semua dah complete. bag hosp baby dah ready. cuma bag hosp saya belum kemas. insyaAllah this week siapkan sebab dah 30 weeks.

sy 11.3. masa 30wks dh siap semua baju masuk beg sbb risau kalau kne warded awal isu uri rendah. Alhamdulillah uri dah naik. tenang rasa barang semua dh prepare

5mo trước

sis,boleh share x tips utk naikkan uri.. sy 32w pp type 3..lagi seminggu appointment dgn pakar🥹

sy 16/3 sama la ada gdm tapi diet Control. .biasa ada gdm awal dia bagi tarikh masuk wad. barang semua da siap awal senang. tak ada kalut.

Saya due 28.3..sekarang insulin dan Makan ubat sbb gdm...Moga dipermudahkan utk Kita semua Nanti..brg baby dah sattle tinggal nak basuh je lagi

5mo trước

sy due 22/3 sngkut gdm skrg 31w ..insulin sakit tak? sb resukt bsp tinggi sngt ..11 12 ..kena mkan ubat tp 31/1 ni klau tak okey kena insulin ..tkutt

bday Sy 11.3. ank 1st saya 23.3. ank 2nd insha Allah kalau ikut due 30.03. tp di jangka bsalin awl sbb Ank 1st ada sejarah pramatang.

due 9/3.. tp x larat nak aktif.. jalan ckit je pun sakit bawah perut.. brg pun x kemas lg.. tggu bonus kompeni bru nak beli brg 🤣

Due date kk 13/3 Due date scan 10/3 Tapi sy nk beranak 1/3 Doakan tercapai hajat sy nk beranak awl seminggu lebih . Anak pertama

Due 22/3. Baru je siapkn brg baby tpi bru perasan baju baby ada 5 pasang je, rompers pun xbeli langsung🤣. Nk usha shopee jap