Due date 15.3.24

Hi mommies to be! Saya nak tanya, ada tak kat sini yg due date lebih kurang tarikh saya jugak? Apa persiapan mommies dah buat? Btw saya first time pregnant & disahkan GDM masa 2nd time minum air gula. Result beza 0.1 camtu je🤧 jom share pengalaman mommy/or persiapan nak dekat due date ni. #firstmom #ingintahu #babymarch2024

28 Các câu trả lời

saya 12/3/24 semua dah sedia dari usia kandungan 28weeks sebab atas arahan doktor so prepare jela awal xkalut NATI ..

6mo trước

last scan tuh ari dgn pakar 1507gram 29weeks .. sekarang dah 33weeks xpasti lagi bape

sy 4.3.. bju baby dah bsuh,cuma tinggal kemas je . baju mak tak kemas lg..huhu sy pon ad gdm on dc..

sy first time jugk. due 14.3.24.. harini beranak esok dh puasa. ganti la kau sebulan🥲😂😂

Hai sy due 26 Mac 2024, persiapan dah 100% tggal nak basuh bju baby & pack hospital bag ja 🤭

sy 12/3 semua dh siap pack baju tapi masih rase blur..hihi jadi xtaw ape nk buat lgi slain tu..

saya .. Sy 16/3 . Sy pun ada gdm untuk kandungan kedua ni . normal ke perut mengeras je ?

hi sy due date 17.3 hee tpi bnyk brg tk complete lagi mntk pndgn mommy2 dlm ni ☺️

Alhamdulillah smua dh siap tingal nk msukkn dlm bag je...