Baby sebulan kurang minum susu

Hi mommies! Saya first time bagi susu fm. Normal ke baby sebulan minum susu sedikit. Siang cuma minum 2oz sahaja. Paksa minum pun dia taknak. Terus tidur.

3 Các câu trả lời

mmg xnormal la. mana boleh minum 2oz je. krg air dlm bdn nnti.tukar susu fm lain atau bagi susu bdn je kalau ade lagi. nnti kalau krg air dlm bdn boleh menyebabkan kencing anak berdarah.

Awak kena cuba tukar botol susu yg wideneck mcm natural avent ka comotomo,

2 oz untuk sekali je ke siang? Tak normal tu. Kena kejut paksa baby