Bila boleh jumpa doctor scan baby ? kk or klinik prefer

hi mommies! saya dah lewat seminggu period check upt double line. bila paling sesuai pergi scan untuk tengok kantung ye? saya taknak pergi awal sebab saya pernah ada history gugur sebelum ni saya pergi klinik biasa. better pergi kk terus or klinik biasa dulu. thank you mommies

2 Các câu trả lời

biase 7 @ 8week dh boleh scan. sy pun risau nk scan awl sbb ade history gugur jgk 2x. tp sbnrnye elok jupe awl doc, mungkin doc akn bg ubat kuat rahim. moga kuat & sihat ye baby kalini.