Pergerakan baby

Hi mommies! Saya dah 19 minggu nak masuk 20 minggu. Dah boleh rasa baby bergerak macam tu. Cumanya ada hari saya rasa tendangan dia kuat tapi ada hari macam kurang rasa. Normal ke?

2 Các câu trả lời

Normal sis.. Sy pun mcm tu.. Ada masa dia aktif menendang ada masa dia diam..ruang rahim kita masih luas jd ada masa kita dpt rasa ada masa tak..

10mo trước

Terima kasih sis. Lega saya. Sebab kekadang tendangan dia kuat sangat kedang rasa halus sangat sebab tu risau sikit. Huhu baby 1st 😄

normal.