Family Planning

Hello mommies.. 👋 Saya cuma nak bertanya pendapat mommies sekalian berkenaan perancang keluarga. Ada beberapa kaedah yang saya biasa dengar seperti iucd, pil dan injection. Sebelum consult Dr dan nurse, boleh experienced mommies dalam ini kongsikan kaedah yang mana sesuai utk ibu yg czer seperti saya? just to #survey #firs1stimemom

1 Trả lời

sye mkn pil since doc pakar x suggest utk amek depo sbb berat bdn lebih. nanti jadi 2kali ganda gemuk. mula doc suggest implan, but a bit costing, so sye go for pil dlu, sementara nak amek implan