kitaran haid.

mommies saya confius. nak tahu lebih lagi. ada org period tak teratur jadi dia tak tahu waktu subur dia kan. waktu subur tu kan yg bila perempuan keluarkan telur tu kan? ok soalan dia kalau kita period tiap bulan teratur maksudnya kita bertelur tiap bulan? possible ke kita period tapi bulan tu takda menghasilkan telur? atau ada period ada telur takda period takda telur? atau ada period telur takda?#ingintahu

1 Trả lời

dia mcmni. period regular mmg ada waktu subur tiap bulan..beza dia cuma matang (normal) atau tidak. utk check size perlu rujuk pakar.