Normal ke breast tak sakit?

Hi mommies, saya baru masuk 5 minggu tapi breast still okay tak sakit. Nak tanya mommies yang lain start sakit breast minggu keberapa? Saya morning sickness pun takde. Ada dr kata belum lagi. #firsttimemom

5 Các câu trả lời

saya breast rasa denyut2, perut rasa mcm senggugut, tpi x period. lewat period 2 hri + demam 4 hri. terus cek +ve 4weeks 5days.. saya rasa breast denyut tu dh 4-5hri.. sbelum test tu. kiranya dlm 4weeks la gitu dh rasa

tak silap masa preg. ,breast saya pun takda rasa sakit. 😅 . kalau alahan tuh yaa, tapi normal kalau takda juga, n better takda. dari nak hadap tuh, ingat balik ,seksa juga. 😂 .

Sy pun tak rase pape sis. Masa anak no 2 tau2 dah masuk 3bulan da pregnant psl ambik depo so confident la tak pregnant rupa nyer lain jd.

Saya pun sama. Breast takde rasa sakit lagi, cuma nya kerap sakit perut macam sengugut. Then kadang rasa mual tapi tak muntah.

Sy pun takde rasa sakit. Previously ada sakit tp this time pregnant takde sakit langsung. Perut je crampp.