Doakan saya mommies 😭

Mommies, saya baru lepas keguguran. Boleh tak mommies bagi kata kata semangat Dan doakan saya. 😭 #DoaIbuMengandungMakbul #doakanSayaBerpeluangJadiIbuLagi🥺

12 Các câu trả lời

Sy Pon Bru je keguguran harni darah keluar mencurah2...boleh sedih tp jgn sedih lame2 kita kena sentiasa fikir dan ingat Allah lebih tahu yang terbaik buat kita...mungkin hrni Allah uji dgn BG kita hamil skjap dan Allah ambil balik SBP Allah nk ajar dan didik kita menjadi lebih kuat...bila kita redho dan berdamai dgn takdir Allah, in Shaa Allah ada yg lebih baik Allah nk bagi nty...ingat keguguran juga 1 nikmat dari Allah...kita nikmati dan lalui dgn redho.awak msti kuat tau...UTK tenangkan hati Awak bnykkn beristighfar dan zikir... Allah kan ada🥰

4mo trước

terima kasih sis. your words comfort me well. 🥰 semoge awk juge dprmudhkn segala urusan .

Haii.. saya pun pernah keguguran bulan 7/2023 haritu sayaa pregnant bulan 4 kira time tu saya dah 3month lebih . Time tuu boleh katakan kalau bukak sosial media nmpk org pregnnt mcm down tau . Tapii sayaa pecaya rezeki saya mesti akan adaa bilaa tepat masa dia . Dan now Alhamdulillah Allah bagi rezeki dekat sayaa dan duee untuk bersalin sama mcm tahun lepas . Lepss hujan mesti ada pelangi kan 🫶🏻 sis sabar istigfar banyk banyak okey🤍🤍pecayaa rezeki Allah bagi .

4mo trước

inshaAllah terima kasih sis 💪. Doakan sy ye.

saya penah mengalami tahun lepas...jd saya sgt2 faham rasa dia... Salam takziah ya. Saya dulu kecewa sgt seminggu jgk menangis. saya dgr Ade sorg Ustazah ni ckp..tuhan yg Tau ape yg Ade didepan Dan dibelakang kita.. jgn putus asa jgn pndg negatif terhadap sesuatu ketentuan tuhan.. baru saya jd okay sikit..sedih tu ada tapi saya dah tak rasa marah Dan kecewa 🥰 Insya Allah rehatkan badan skrg sehatkan badan balik, Insya Allah coming soon tu

4mo trước

alhamdulillah tahniah puan, inshaAllah sy doakan baby dan puan selamatt dan sihatt.. 🥰

hi mommy! salam takziah ya. percaya lah rezeki Allah tu maha kaya dan maha luasnya. Allah tahu setiap segala sesuatu yg berlaku. Mommy kena kuat ya ❤️. InshaAllah, Allah akan ganti yg lebih baik dari sebelum ni. Mommy jgn give up 💖. Semoga dipermudah urusan mommy okies 🥰

4mo trước

terima kasih mommy ats doanya ❤

Allah ade sis. Mengadu byk2 pd Allah. Sy doakan sis kuat dan diberi rezeki jd ibu lg tau. Jgn risau, setiap ujian akan hadir seribu ganda bhgia yang kita sndri xakan sangka. Bersangka baik dgn Allah tau sb Allah ikut sangkaan hmbaNya. Semua syg awkk!!!

4mo trước

terima kasih sis atas doanya . jazakillah khairan. "semoge segala kebaikan kembali kepada awak dgn kebaikan yg byk"

Takziah sis..InshaAllah anak syurga akan menunggu sis di sana. saya dulu pun mcm sis skrg. Kuatkan semangat yer. Allah Maha Mengetahui dan Menyayangi. Dia dah aturkan apa yg terbaik buat sis. Moga sis tabah dan InshaAllah dipermudahkan segala urusan

4mo trước

terima kasih sis untuk doanya. moge berbalik pada awk juga. 🤲

semoga dipermdhkan sgala urusan sis yer.. sye sblum nih pun prnh keguguran.. dh 2 kali.. sedih sngt tapi Allah maha mengetahui sgalanya.. jgn prnh ptus asa.. insyaAllah.. lepas nih ada rezeki laen utk sis yer.. saya doakan..

4mo trước

terima kasih untuk doanya😭

hai. sy pernah keguguran. memang perit dan menyedihkan. tapi kita tak boleh putus harap. tetap doa dan tawakal. jgn putus asa. ada hikmah dan ganti yg lebih baik masa akan dtg insyaAllah ^^

4mo trước

terima kasih mommies🥰. doakan saya ye🥺

Saya doakan semoga awak terus kuat dan sentiasa positif. Moga dipermudahkan urusan dan In Sha Allah rezeki Allah utk awak akan ada. 🌸

4mo trước

aminnnnn terima kasih ✨

Allah nk bg yg lbih baik tuk awk..inshaa Allah akan ade rezeki tuk awk lg🤲💚

4mo trước

💚