bawah ketiak bengkak

Hi mommies, saya baru lepas bersalin dan anak di nicu. skrg susu saya pam je dulu sbb susu dah keluar. tapi saya nak tanya ada tak yg macam saya bawah ketiak mcm bengkak sikit dua dua belah ketiak bila start je dah ada susu? normal atau tak ya#firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Các câu trả lời

Normal mummy. Bengkak susu tu. Kerapkan df/pump nanti insyaAllah surut. Jgn lupa urut2 area tu bagi lancar susu. Semoga dipermudahkan urusan k💕

Saya pon masa baru lepas bersalin ada bengkak bawah ketiak. Tapi lepastu teruskan bf baby, lama2 hilang sendiri.

not sure..maybe saluran tersumbat kot