Keputihan bila penat

Hi mommies. Saya baru 5/6 weeks pregnant tapi lately ni bila penat je mesti keluar banyak keputihan. And harini tetiba start cramp perut mcm nak period tu. Normal ke? Saya baru scan sehari sebelum raya tu kantung ada tapi belum nampak apa2.

2 Các câu trả lời

sama la..kalau penat & banyak bergerak mesti keluar keputihan..tapi x berbau & x gatal..kdg² risau jgk sbb 1st pregnancy..nk tggu next scan 8w baru nak tanya dekat doc

Sy setiap kali keluar jalan mst keluar keputihan. Asalkan tak berbau gatal dan tak berdarah its okey normal keputihan byk semasa mengandung