Kandungan 35 weeks perut keras

Hi mommies. Saya ada 2 soalan: 1. Normal ke nk msok 35 weeks ni baby kurang tendang (tapi cukup 10 kali), cuma mmng ada rasa gerakan. Cuma tendang tu dh x berapa kuat. 2. Mmng nk msok 35 weeks ni perut rse padat di bahagian atas ke? Atas rasa keras je perut (agak susah nk bernafas). Tp bahagian lain perut rse cm lembut je.

6 Các câu trả lời

1. Normal. Sy pun macamtu 2. Iya betul. Sy pernah tanya doc itu kepala atau punggung baby ke? Tapi doc kata waktu ni kepala baby dah masuk laluan so mungkin yang keras tu lutut atau kaki baby

sama dgn saya jugak 35w dah tak berapa kick tp bila dia kick uishh kuat . kadang dia gerak pun dah rasa sakit tu sbb dia dah padat org ckp

kalau gerakan shj blh dikira jugak ke? atau tendangan shj yg dikira?

11mo trước

tq sis

normal sis Saya pun mengalami yg sama..35 week ni

normal

normal je