Normal ke perut sentiasa kembung mcm gastrik?

Hi mommies! Saya 1st pregnancy ni dah 10w 1d, saya nak tahu ada ke mommies alami mcm saya perut sentiasa kembung nak muntah sakit je dari week4 sampai la skrg ni😭 makan pun kembung tak makan lagi kembung. Tapi kalau makan tu kalau boleh kena makan setiap minit kalau tak kembung. Tak rasa lapar pun tapi tiba2 kembung😭☹️ pastu muntah😭

5 Các câu trả lời

awak suka makan benda pedas ke atau masam2 atau bergoreng

1y trước

sbb kadang2 makanan yang kita makan tu ada bagi ransangan pada perut lepastu buatkan rasa loya tu menambah2