Gender Scan (Boy or Girl)

Hi mommies! Saja nak test mata mommies semua. Agak-agak baby boy ke girl? Just for fun. Saya pun tak kisah boy or girl, janji sihat hehe. Saya pergi dua tempat berbeza untuk scan, dua-dua bagi jawapan berbeza. Based on scan photo ni, mommies rasa baby boy ke girl? #firsttimemom #genderscan ##firstbaby #firstmom #ingintahu #BoyorGirl

Gender Scan (Boy or Girl)
24 Các câu trả lời

Burger tu .. pumpuan ni

2y trước

Bukan girl. It's a boy hehe

kabur

nmpk 3line☺️

2y trước

Saya tak scan di kk, ni scan di Avisena masa 19 weeks. Memang blur sikit scanner ni kan?

baby girl🤗

mcm girl

Girl ni

girl

2y trước

🫢

girl tu

girl

2y trước

Of course!!! Gender Reveal is just for fun. We both actually tak kisah girl or boy. Tapi excited nak tau gender because nak shopping barang baby.

Girl

2y trước

Wahh,tahniah2.,ingat girl