Boy or Girl?

Hi mommies! Saja nak test mata mommies semua. Agak-agak baby boy ke girl? Just for fun. Saya pun tak kisah boy or girl, janji sihat hehe. Gender doctor dah masukkan dalam envelope, tapi saya belum buka lagi. Saja nak surprise nanti sama-sama dengan family. Based on scan photos ni, mommies rasa baby boy ke girl? #firsttimemom #firstbaby #firstmom #gender19weeks #genderscan #BabyGender#boyorgirl

Boy or Girl?
4 Các câu trả lời

Scan ke-4 semalam, confirm it's a boy! Terang dia kangkang, nampak pistol hahaha

macam boy je tuuu.. nampak pistol

Tak jelas sis 😅

1y trước

Hahaha. Itu la. Tu screenshot from video yang saya ambik masa scan haritu.

mcm girl… 🤔

1y trước

Saya pun rasa, nampak macam girl. Tapi macam nampak ada pistol sikit haha. Tah la. Tak sabar nak tunggu gender reveal 🤭