Duphaston.

Hi mommies ramai tak yg on duphaston kat sini?

8 Các câu trả lời

Saya . Sebab pernah ada sejarah keguguran. Prgnncy ketiga ni dr on kan terus duphaston. Alhamdulillah

sy sbb pnh keguguran sblm ni doc bg duphaston utk seminggu alhamdulillah da xde spotting

saya..... baru 3 hari start sbb kluar spotting .now dah jd bleeding tpi tk byk...

3mo trước

Semoga dipermudahkan urusan awk 🫶🏼

Saya kena on duphaston since 8week hingga 16week tu arahan dari doktor.

saya. sbb ada spotting n bleeding. dri 6 wk smpai 9 weeks sya makan.

Ya, saya kena makan sampai habis 1 trimester..

Sy..sbb ada history miscarriage..skrg dh 12 weeks

3mo trước

Saya pun sama. Semoga kita selamat melahirkan

xpernah alami