Mengandung lagi

Hi mommies please help, sy baru bersalin czer anak baru 7 bulan tapi upt saya positif pagi tadi. 3 bulan dh x period still mkn pil perancang sy ingtkan normal period x teratur. Saya buntu tak tahu nk buat apa sy takut😭nk buat macam mana ni kena gugurkan ke ? Tak dosa ke? Kalau simpan selamat ke?😭tolong mommy otak sy dh kosong 😭😭

Mengandung lagi
30 Các câu trả lời

kalau sy mngndung awl² cmni msti dh kena pksa gugur sbb sy ad mslh jntung tp xserius pun tp mana² dr mmg xbg sy pregnant sedih btul rse 🥲

Janganlah buang mommy. orang lain kesian teringin nak ada anak bertahun tahun. just continue ur pregnancy and be positive always ok 🥺❤️

kalau btul hamil, jgn gugurkn.. bgi kpd sesiapa family angkat yg mencari anak angkat.. ramai tu tgh mencari

saya masa anak 9 bulan saya ngadung sekali lg, insya Allah dipermudahkan urusan puan, kalau itu dah rezki

enjoy jelahh sis. congrats hehe rezeki awak n husbnd. harap semua dipermudahkan

think positive je sis. benda da jadi. semoga dipermudahkan urusan sis.

semoga Allah permudahkan urusan sis.. Amiiinnnnnm yaa rabbal alaminn

Boleh sharee tak journey macam mana ? Means buka buku apa smua 😭

Tahniah sis..jga kndungan tu baikk²..kuatkn smngat okk ☺️

Tahniah, semoga dipermudahkan segala urusan.