Perlengkapan newborn baby

Hi mommies out there, nak minta pendapat untuk baju baby kena ada berapa sekurangnya untuk new born? Sbb baby cepat besar kan tapi tak sure berapa pasang yang cukup. Help me please first time mom 😬#firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya plan nak beli baju NB 4 helai baju siang, 4 helai baju malam. Rompers 2 helai. Haa cukup la. Abahnya kata nanti besar sikit abah belikan baru 😂 geram mmg geram tengok baju cute cute eeee

beli 0-6 lama sikit boleh pakai. 0-3 kekdg sebulan je dh kena tukar bru. nk2 lagi kalau bby nye keluar dh besar. beli 3-6 pon boleh. 0- 3 sye beli 10 je. lain 0-6