kaki i mkin gemokk..normal kee

Hi mommies out there? mama nk tnye ni normal ke preggy 23w2d..kaki bengkak mcm ni???..mama risau leee

kaki i mkin gemokk..normal kee
37 Các câu trả lời

Sama lah kite..saya pon 24w baru tapi dah nampk kaki bengkak sikit..berat badan pon naik 4 kg😰

Nurse x cek ke kaki bengkak? Tkot pre eklampsia..sy bese da 38@39weeks cmtu bru bengkak kaki

tinggikan kaki bila tidur pasni klu duduk dlm kete or office, bykkan bgerak kaki tu, jgn diam je

4y trước

*pastu

sy pula pelik, lepas bsalin baru bngkak..hri ahad tu bersalin dn kemarin bru bngkak

x semua momy yg hamil kaki bengkak... saya dr ank no1 -no4 x bengkak kaki😁

Awal nya bengkak kaki.. Nnti masa check up bagi tau nurse tau. Takut high BP.

Cpt nya kaki bengkak... Bhya tuh.. De drh tinggi ke. .ke bnyk mnum ais ni

4y trước

Sya minggu 20 pun kaki bengkak belah kanan. Bkn jenis suka minum ais pun. Tpi kerja sya yg memaksa byk bdiri. Itu slh satu punca jg. Skrng dh ok sikit sbb tido letak kaki kat bntal yg tinggi sikit.

Normal sis. Sy dkt due dh week ke 38-40 bru bengkak kaki dgn jayanya

Bengkak nya.. Awl lagi 2 sis dh bengkak.. Tido cuba tinggi kn kaki

Normal... Tp kaki saya bengkak masa dekat2 nak bersalin.