Posisi tidur

Hi mommies, okay ke if weeks 22 ni tak tidur mengiring? lebih selesa tidur secara telentang.. tapi ada baca kena tidur mengiring. #firs1stimemom #firstpreganancy

2 Các câu trả lời

digalakkan mengiring kiri atau kanan. klu kiri lebih baik spy darah and oksigen supply utk anak lancar. kanan pun boleh tp takut ada tekanan pd bahagian liver. sesekali nk terlentang boleh tp jgn lama2 dan kerap. bahaya klu selalu sgt

kann. saya pun sama. lebih selesa tidur telentang. tapi tepaksalah juga mengiring. letak bantal banyak2 kat belakang.