Baby batuk

Hi mommies normal tak baby umur 40 hari batuk? Bunyi mcm batuk kering, sekali sekala mcm bunyi kahak. Kesian tgk baby mcm xselesa nk tidur. Baby seusia ni dh ada ubat ke klu bawa jmpa Dr? #firstbaby #firstmom

6 Các câu trả lời

saya pun macam tu. baby saya sebulan. sama Kes macam baby puan. batuk kering n kadang2 bunyi kahak. bila cek dada ada lekuk bila bernafas. sekarang saya kat wad dah 11 hari still baby tak okay lagi. nafas baby laju. doktor bagi antibiotik n bantuan oksigen. mohon doa dari semua yang baca ni. doakan bayi saya sembuh segera. sedih tengok dia berwayar2 ni

10mo trước

smoga bby puan cpt sht yaa 🤲🤲🤲

amiinn sy doakan moga baby puan² yg batuk ni dan pulih seperti sediakala 🤲aritu baby sy ad batuk juga jangkit ngn kakak² dia.mujur sy beli awal reid cengkih kat tiktok buat standby.alhamdulillah berkesan.batuk hilang.kita ikhtiar.y sembuhkan Allah kan sis.

sy guna minyak cengkih reid je.beli kat tiktok.sapu kat dada n baju dia.alhamdulillah batuk baby beransur n kahak dia tsembur keluar.bukan nak promote ye.sy hny lah pembeli 😅alhamdulillah anak sy dh sihat.dia kena batuk masa hari ke 30 mcm tu baru ni

10mo trước

Rm17 boleh tengok kat shoppe atau tiktok ( minyak cengkih )

sma bby sy pon selsema..kahak tu bunyi dlm tekak je..sbb hingus xde pon meleleh³..time minum susu mula la bunyi..xlepas nk minum..tp blh je minum...asyik bunyi la .kalo p klinik dia org sedut kahak x.

saya tekap guna daun sirih yang dilayur ...sapu minyak telon kt daun sirih tu ,then tekap kt dada baby ...

10mo trước

buat bnyk kali sampai ok

Sapu garlic oil yg buat sendiri atau boleh beli garlic balm..