Baby on 34weeks

Hi mommies 👋 normal ke pregnancy 34weeks baby mcam kurang bergerak, maksudnye nk kna kacau perutnye baru baby gerak sikit sikit? Tak macam minggu minggu yg lepas , selalu perut nampak je berombak sekarang dh kurang. And one more nk tanya , perut mengeras tu macam mana ye rasa nye 😅 #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy mcm ni la,34weeks kurang sikit,kna goyang2 bru ad respond,kiraan cukup je 10. Skrng msuk 36weeks makin kuat pulak dia gerak.