Normal ke 6 minggu masih tak nampak kantung dan janin

Hi mommies . Normal ke kalau week 6 masih tak nampak janin dan kantung? Bleh share pengalaman . Saya jadi risau . Boleh bantu terima kasih. Tapi dr kata ciri ciri hamil tu ada sebab dinding rahim menebal.

1 Trả lời

Normal. Kalau period tak teratur, tarikh subur lari sikit daripada tarikh asal jadi kiraan umur baby takboleh dikira dengan tarikh last first period. Nanti 2-3 minggu repeat scan dan ukur saiz baby. Itu baru kiraan sebenar umur baby iaitu melalui scan