9 bulan belum merangkak & duduk

Hi mommies, normal ke anak 9 bulan belum pandai merangkak dan duduk? Anak saya premature lahir 35weeks. Skrg 9 bulan lebih belum merangkak. Dia mengesot laju. Ada sape2 boleh share pengalaman? Saya first mom

2 Các câu trả lời

anak first Sy 10 bulan baru boleh merangkak Plus tumbuh gigi..setahun 2 bulan Bru leh berjln..ank second pramatang 36 week..now 8 bulan..mula merangkak 4bulan setgh..now dah nk mula langkah UTK berjln da..pkembagan bayi tak sama sis..kena pantau shj

3d trước

sama2😄

normal

5d trước

Oh yeke, risau sbb tak pandai duduk lagi. So normal ye camtu, tak perlu risau sgt dah🥹