Susah Hati

Hi mommies... Nk tye, mmg normal ke lagi dkt kte dgn due date lagi cpt kte rse ssh hati??? Sy skrng ni bru dlm 6bln, tp ssh hati bila pikirkn apa2 kelengkapan baby pun tk sdiakn lagi. Tgk suami pun mcm wat derk je tk tau lah nk tggu bila. Bila ajak bincang... Hmm, mcm acuh tk acuh je. Ke msh terlalu awal lagi utk sy bimbang mngenai persiapan @ kelengkapan baby...? Sy tk bekerja surirumah je. Klu sy bkerja, dah tentu sy dah mla beli brg sket2 tnpa bntuan suami sy. Tkde lah sy ssh hati sgt kn... Hmmm... Bila ye mse terbaik utk mla beli kelengkapan baby ni? Sy tkut t'lewat sgt klu tggu trimester 3 bru nk pikir smua tu... Sy tgh cbe utk control emosi sy spya tk tlalu risau pikirkn mslh ni sbb sy tknk stress...

14 Các câu trả lời

Jangan bimbang, sy 32w br beli tilam ngn bakul & lampin 😅😅😅... br je survey2 baju...

Sy masa 6 bulan , Dh siap semuanya .. beli sikit2 dri tahu sy ngdung lagi ....

4y trước

Awk ni buat dia lagi stress je. Hehe

Sy masa 8bulan baru pegi beli sbb kewangan tak mengizinkan.

Semoga dipermudahkan segala urusan ye :) insyaallah