Ribena elak kuning anak.

Hi mommies, nk tnya. Sy ada dapat tips dari kawan suami(anak 2)... Katanya 7bulan keatas ibu hamil boleh minum air ribena utk elak anak jaundice lahir nnt. Bini dia asbab minum ribena setiap hari anak dedua lahir bersih dri jaundice. Sampai misi pelik anak mrka takda kuning. Adakah mommies kt sini pernah lalui?

1 Trả lời

Yang saya tahu, based on apa saya baca, semua baby ada kuning, bacaan tinggi atau tak je. Baby kena kuning ni ibarat macam kena demam. Kena banyakkan menyusu untuk membuang, dan stay dehydrate. Bab bab pemakanan atau minuman ni, tak pasti lah sahih atu tidak. Terlalu banyak tips macam ni. For sure, semasa pregnant, healthy food diutamakan. (Pendapat saya, correct me if i'm wrong ibu2)