Pregnant 7 weeks

Hi mommies, nk tnya normal ke kalau scan week 7 masih blom nampak kantung lg? #firstmom

7 Các câu trả lời

Hai semalam sy pergi scan, kalau atas mmg tak nampak, dia scan melalui bawah nampak kantung n baby 6w., alhamdulillah, cuba sis minta dorang scan melalui bawah,. Kadang kadang pengiraan kita salah juga,.

Sis period regular tak? Sis scan ikot atas ke bawah ye? Mcm saya bawah 12w kena scan ikot bawah sebab jenis rahim terbalik (retroverted uterus) bila scan bawah alhamdulillah, nampak dah

Ya 2 minggu lgi doc suruh dtg balik.. kalau msih xnampak jgk kena refer hospital..risau pulak dgr kena rujuk hospital.. btw tq respond:)

Risaunyaa saya harini 7weeks nnti minggu 8weeks doc suruh repeat scan degupan jantung baby hope semuanya baik baik sajaa ☺️

normal je sis .sbb kecit lg kn..8w mgkin dah nmpk tu..tp mcm sy 7w dah nmpk kantung, jatung baby pun dah ada..

Normal sis.. Kadang2 doktor suruh tunggu 2 minggu lg, lepas tu scan balik.