Cara Rawat Batuk Ibu Mengandung

Hi mommies, nk tanya skrg i 28w tp sgt kerap batuk. Mmg dah jumpa doc, haritu dah baik sekejap pastu batuk nya dtg lagi. Mimmies boleh bg tips tak camne nak kurangkan batuk2 time prgnnt ni huhu 😇 Tq in advance!

5 Các câu trả lời

Sm Sy la sis ..batuk Teruk batuk kencing.batuk kencing ..mlm lagi Teruk ..suda Teruk batuk sampai sakit dada ..tulang semua sakit .Sy takut utk batuk .. batuk kering .dlm mulut gatal gatal .dah try mcm mcm Stil sama ..dah jupa Dr stil sama juga ..Dr ckp nie normal 😔Sy 29 weeks..mlm x boleh tidur .8 Kali tukar seluar dlm ..kalau Sy keluar I pakai pad.itu pun kena simpan dlm beg 2 atau 3 ..fedup

10mo trước

oh ye ke .. ok Nanti I beli Tq sis

sy kalau batuk Sy minum air rendaman daun selasih.. minum air tu time suam2... kalau tak batuk pun memang Sy amalkan letak daun tu dalam air botol... minum je...

makan gula hack sis kalau gatal sgt tekak. saya pernah tanya nurse gula hack tak de ape, cuma jangan makan ubat batuk tanpa suggest doktor.

saya pun batuk² jugak...saya dah 29weeks masih ad batuk² tapi saya amalkan minum air suam..nanti kurang

minum honey lemon suam

10mo trước

Tq mommy!