Please help!

Hi mommies, nk tanya normal ke tahi mcm tu? Anak bf & fm. Anak baru masuk 3 bulan. Dh berapa hari dia x berak & harini dia berak tahi mcm tu. 3 kali berak, kali pertama & kedua keluar sikit. Kali ketiga keluar byk mcm dlm gambar #firstbaby #ingintahu

Please help!
3 Các câu trả lời

Hi sis nak tnya sis susu bf tu direct ke susu yang frozen ? Anak sy pun xberak

2y trước

Direct puan

najis hitam mcm ni tk normal dear .. better pegi check

2y trước

Dlm gmbr nmpk hitam, tapi colour sebenar hijau 😁 Sy dh pegi check and syukur dr ckp normal. Dr ada cek perut and perut anak pun ok. Dr pun ada kasi ubat tapi x sempat mkn ubt, lepas balik klinik anak dh berak 😂 Btw thankyou ye respond 😘

go check puan ya 😢

2y trước

Dh puan 😊 Thankyou respond 😘