Terasa risau, inginkn tips

Hi mommies, nak tnyee knp ye bby kecil lmbt membesar? Dr segi fizikal alhamdulillah normal cukup sifat. Now saya dh 30w4d. Dr ckp bby nmpak kecil. Risauuuu sgt2 dh saya dgr. 😭hari2 usap perut bercakap dgn anak moga awak membesar dgn sehat,aamin 🤲 #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

xpa sis.. xpyah risau .. doa bnyak2 .. mcm kes sy jugak , kdang2 tkt smpai stres sndri dibuat nya .... tp sy xberhenti brdoa , cun2 30w scan balik bby msatu , dh naik 1.1kg , doc ckp klau 30w bby xbrkembang , sy trpksa induce , mcm2 cara sy buat .. sy minum susu 2x shari... jgn pernah miss.. sbb sbnarnya , bby kta klau diikutkn , normal.. mmng akn mmbesar dari minggu ke minggu .. kdang2 scan berat bby xsma dgn bayi klau sdh lahir .. kdang2 ikut mak ayah dia kecik , fikir yg baik2 sahaja ya ibu .. sy fhm sngt2 apa awk rsa..

2y trước

Baikk, terima kasih

Hai. Aamiin moga anak dan mommy sihat dan baby membesar mengikut tumbesan nya

2y trước

Aamin yra, terima kasih