Nak tahu :)

Hi mommies. Nak tnye. Mcm mana nak tau air ketuban? Bnyk ke. Mengalir ke mcm mana. Dpt rasa ke ? #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

hi mommy. macam mana nak kenal air ketuban. first kalau masatu mommy tgh rehat² kan,mommy dpt rasa dan 'dgr' ada bunyi pop dlm badan mommy. benda ni berlaku dekat saya masa first pregnancy. mommy akan rasa air tu keluar dan tak boleh ditahan mcm air kencing. kalau leaking sikit² tu mmg boleh confius tp kalau pecah terus tu mmg basah jugak.

2y trước

oo. baik sis. terima kasih bnyk ye respon. semoga urusan kita dipermudahkan semuany. aminnn 💕🤲☺️