Packing hospital bag

hi mommies, nak tnya selalu mommies start pack brg2 utk bersalin bila dh berapa minggu ye ? maaf sy first mom. #ingintahu

20 Các câu trả lời

saya 30 w bru beli brg 33 w sy dh pack sbb dh mula rasa contraction palsu , sakit tekanan di bahagian miss v , perut pun dh mula kebawah . saya pun first mom🤍

saya 35weeks baru pack brg.. 36weeks masuk wad, 37weeks induce 🤣 nasiblah smpat pack, jadi pesan saya jgn buat krje last minit 🤣🤣

Saya 28 weeks dh settle packing barang baby. Barang saya je ada lg sikit xcomplete lagi. Tkut tgk ramai pula yg beranak awal.

masuk 6bulan terus packing tapi utk kalini saya berkerja,dah 38w pun tak sempat lagi packing 🤭🤭

Saya 24w dah ready dlm kereta, kahakah, tapi last2 bersalin 39w6d😂

saya dah 28 minggu tapi masih tak beli apa2 lagi 🤣

sye 36weeks bru kemas n letak dlm kereta

Baru siap paking.. 34w🫢

msuk trimester 3

32weeks