SAIZ BABY DALAM KANDUNGAN KURANG DARIPADA SAIZ YANG SEPATUTNYA.

Hi mommies. Nak tnya , is it normal if saiz baby dalam kandungan kurang daripada saiz yang sepatutnya ? Sebab semalam saya pergi checkup dekat kk . Bila doctor scan , doctor bagitahu kandungan saya 27 minggu tapi saiz baby 25 minggu . Baby lambat membesar 2 minggu . Should i worry atau benda tu normal untuk first pregnancy ? Moms yang tahu atau pernah alami mohon share ilmu please ☺️#firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

normal