7 week pregnancy

Hi mommies nak tny skt, sy ikut tarikh last period dah 9 weeks tp doc ckp baru 7 week nampak kantung shj n x hearbeat 😞sy dah rasa down sgt, sorry yea byk benda i confuse sbb i mmg x ada any pregnancy alahan. I rasa risau jgk #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

2 minggu kemudian sis try dtg scan lg. sbb sy masa 7w aritu pn alahan blm kuat lg. loya pn xda. Start msuk 9w mcm tu bru alahan kuat loya dn pedih ulu hati. Dan doc sy kira umur baby berdasarkan tarikh hari pertama period yg terakhir.

5mo trước

Tq sis, harap dpt rasa lega lepas 2 minggu