Batuk terkucil

Hi mommies.. Nak tny la, normal ke kalo 30weeks ni kalo batuk atau bersin akan terkucil.. Sblum ni tak pernah pun😅.. Boleh share tak kenapa? #seriusnanya #firstmom

4 Các câu trả lời

sbb kita pnye apa tah bawah tu dh kebawahhh pstu semakin bukak. saya dh lupa apa nama.. saya pun cmtu and normal hehe tp kalau blh usahakan hilangkan batuk tu. p jmpe KK.. minta ubat yg khas utk pregnant lady. elakkan prospan kalau blh.

2y trước

alhamdulillah

Sama la dri awal kehamilan kalau bersin atau batuk mesti kena kepit atau berdiri cepat2 kalau xterkucil sentiasa

sbb pelvic floor lemah tu. kena selalu buat senaman kegel.

2y trước

Ye ke sis.. Baik2.. Tq info.. Sblum ni ok je.. Start smlm jdnye.. Tu yg jd rimas😅

sama sis .