Bila boleh Mula Buat Scan Ye?

Hi mommies.. Nak tny, bila dah boleh buat first scan ye? I baru 4 weeks ++. First baby. Excited sangat. ?

Bila boleh Mula Buat Scan Ye?
22 Các câu trả lời

dah boleh dh kalau nak scan. saya since 4weeks dah nampak kantung dan degupan baby.

Excited sgt ni...klau scan nmpk kantung sja nnti awk risau plak..sbr ye syg

Better 8 weeks ke atas. Kdg2 6 weeks x nampak pape lg. X pasal2 kne scan balik

5y trước

Okay. Thank you! 😊 Excited sgt mungkin. Hehe

Pekat btol ni.. Saya 4w dlu xpekat cam gini.. Tggu 7w ke atas sis bru scan..

5y trước

saya 4week pon pekat mcm ni sis lewat sehari je..

dh boleh scan tu sis..sy skrng 2week dh scan..

8week keatas sis.. awal2 nmpk kantung je..

Pekatnya 4w++.. entah2 twins kot..

5y trước

Sye pun mse 4weeks buat upt pekat mcm ni, padahal test sehari awal dari expected period hihi. Mse 6 mnggu sye scan alhamdulillah da nmpak kantung ans heartbeat. Tpi stiap org lain2 sis. Advisable tuk scan 8weeks ke atas, btw tahniah 😊

9 or 10 week lebih baik...

10w ok g scan

8keats sis