Baby poop dark green

Hi mommies.. Nak tanya..baby Saya 3 Bulan kerap berak warna hijau pekat cair... I pun tak tau Ni diarrhea ke atau bukan..sebab serial Hari dia berak MMG macam Ni... ade tak tau pasal Ni..boleh tlg explain saya

Baby poop dark green
4 Các câu trả lời

baby saya 3 bulan jgk mcm nie berak hijau.. gi klinik doc ckp sama ada susu tu rosak atau cara kita sediakan susu salah.. maksud dari segi kebersihan cuci botol atau cara buat susu tak betul.. jadi itu yg buat najis bayi jadi hijau.. seelok2nya najis bayi warna kuning mastard.. klu lebih 5 hari tahi warna hijau better tukar susu jenama lain.. doc yg suggest mcm tu..

12mo trước

thank U for explain🙏

Anak minom formula ke? Kalau ya, mmg normal..dan bau pon slalu macam poo dewasa. Kalau sediakan formula, jgn terus letak dlm air panas, seeloknya bagi temperature tu turun ke 40deg, sama mcm panaskan susu badan..kalau tak, susu rosak semua nutrient hilang..

12mo trước

ye Susu formula sis... I letak air panas then add air suam then baru add tepung Susu..betul ke Cara Saya?

minum susu ap ye .sy pn kerap mcm ni...sy s26

12mo trước

novalac sis

poo hijau/kuning/coklat semua normal

12mo trước

I pun mula2 rasa normal makin Hari rasa takot ms