Tak tahan kencing

Hi mommies.. nak tanya, sy skrg baru 8weeks, tapi bila nak kencing rasa tak tahan sgt². Dah pergi klinik dr kata kencing semua okay, takde kencing kotor ke apa. kadang² tak sempat ke toilet🤧

6 Các câu trả lời

Normal je. Sebab rahim letaknya dibelakang pundi kencing, jadi bila makin lama makin besar rahim tu, pundi kencing akan ditekan so sebab tu asyik rasa nak kencing je. But still kena cek untuk kencing kotor jugak ya

Jenis kencing bnyk ke atau keluar sikit Kalau keluar sikit2 tu sis cuba minum air masak bnyk

samalah kita memanjang kencing setiap masa...risau tandas jee masuk kuar.. doa utk semua yg baik2

1y trước

Itu laaa. Ingatkan sy je mcm tu. Tapi sekarang dh okay sikit dari sebelum ni. Cuma bila nak keluar kena cari tempat yg mudah nak ke tandas jela. Hehehe. Semoga dipermudahkan urusan kita semua sampai selamat melahirkan ye. InsyaAllah

Normal je Bila pregnant memg sinonim dgn kencing2🤣 So kena buat kegel exercise

Sy dah 11 week 3 hari.... Asyik2 nak terkencing saja... Kira normal lah kan..

Hai. Pengalaman saya memang masa pregnant asyik nak kencing je.