Hantar baby ke taska

Hi mommies, nak tanya selalunya bila nak start hantar baby ke taska, apa barang keperluan yg kena sediakan selain susu dan pampers? Dan perlu ke mandikan bayi sebelum ke taska atau nanti pengasuh akan mandikan ya? #firsttimemom

1 Trả lời

Baju spare..tuala..tulis nama anak kt towel. pengasuh boleh mandikan kalau xsempat. Sy prefer mandikan sendiri. Tp make sure botol susu ambil bawa balik hari2 n cuci sendiri..kalau tak nnt botol susu xberapa bersih ramai parents yg salahkan taska pdhal parents sendiri tak check..sy hntr anak ke pengasuh ms 2bulan then pindah ke taska ms 1y6m sbb hari2 baby tgk tv je stress mak. Pi taska at least dia belajar flash card hhehehe

1y trước

Terima kasih share tips ni 😁