Lendir coklat

Hi mommies, nak tanya.. Saya ada masalah keputihan dan dapat ubat insert Clotrimazole dari dr.. Hari kedua lepas pakai ada keluar lendir jernih tapi ada darah/coklat sikit.. Tapi tak sakit.. Perlu ke hospital? #36minggu1hari

1 Trả lời

hi mommy 😊 mcm mana arini? da lunch ? em kalau sis risau...bole dptkan consult n rawatan dr doc tuk kurangkan kerisauan sis...bkn pe...sbb ada darah sket takut tanda nak bsalin... plus tuk keselamatan sis n bb jugak....sbb sis da 36 mggu kan... sharing is caring ❤️ https://my.theasianparent.com/bagaimana-saya-tahu-bila-sudah-tiba-waktu-bersalin

2y trước

Alhamdulillah, baik.. Terima kasih atas respon sis ☺️